De Bibliotheek en Fysiotherapie de Weerijs zijn vertrouwde huurders van Koutershof. Naast onze vaste gasten zijn wij ook graag uw gastheer voor velerlei evenementen.

bonte avond

bonte avond

Een jaarlijks terugkerend cultureel evenement is ‘De Bonte Avond’.  Overwegend Rijsbergse artiesten brengen ieder jaar  een geweldige show op de bühne.  Avond na avond loopt de ‘De Koutershof’  vol en bezorgt het team Bonte Avond ruim 2000 bezoekers plezier, lol en een volle lach.

Ook nationale sportbonden weten Rijsbergen te vinden. In 2015 en 2016 was Koutershof gastheer voor de finale van het Nederlands

driebanden 2016

driebanden 2016

Kampioenschap Driebanden voor Teams.  De grote zaal werd omgebouwd tot ware biljartarena, internet werd uitgebreid voor live uitzendingen, verlichting, tribunes, beeldschermen, alles werd in het werk gesteld om een perfect toernooi te krijgen.

Vier dagen lang professioneel vermaak met wereldtoppers zoals Frédéric Caudron, Dick Jaspers, Eddy Leppens en niet te vergeten uit Rijsbergen: Barry van Beers!
Publiek en spelers waren laaiend enthousiast over onze venue.

Koutershof is tevens al jaren een vast adres in de kunstroute Rijsbergen. Bij Kouterhof zijn onder andere een keramiekgroep en een schildersgroep ’thuis’.  Zij exposeren vol trots hun werk tijdens het open atelier.

Bij Koutershof denken we graag mee en willen we een gastvrij huis zijn voor iedereen.

Koutershof, van ons allemaal