Koutershof is de ontmoetingsplek van Rijsbergen; laagdrempelig en voor iedereen. Om dat gevoel te versterken willen wij investeren in het verbeteren van Koutershof. Onze droom start bij de taveerne. Dit is de centrale plek om te ontmoeten en ontspannen na een uurtje sport of cultuur. Of waar je zomaar even binnenwandelt.

Onze wensen voor de taveerne zijn groots maar realistisch. Denk aan meer ruimte door het verplaatsen van de bar, een efficiëntere inrichting, lichtere kleuren en een duidelijkere entree.

Deze droom realiseren kunnen wij niet alleen. Daarvoor hebben we hulp nodig.

Vrienden van Koutershof – als persoon

Oude vrienden helpen elkaar en voor velen van ons is Koutershof als een oude en vertrouwde vriend. Vrienden durven elkaar ook om hulp te vragen en dat is wat wij nu doen. Wij zoeken mensen die willen helpen om de taveerne, de ontmoetingsplek van Rijsbergen, een warme en gezellige uitstraling te geven. Nu inschrijven, klik op deze link;  Vriendenformulier onderaan de pagina

Vrienden van Koutershof – als bedrijf

Ook bedrijven uit de regio hechten waarde aan een laagdrempelige ontmoetingsplek in Rijsbergen. Onderstaande bedrijven hebben door levering van materiaal, kennis en mankracht of een gift een bijdrage geleverd aan Koutershof. Wil jij als bedrijf ook helpen? Stuur dan een mail naar vrienden@koutershof.nl.

Deze bedrijven steunen ons al;

Vrienden Formulier

Vul hieronder het formulier in als je ons wil helpen.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Maak uw keuze:
  een jaarlijkse gift van € 20een jaarlijkse gift van € 50ik wil als bedrijf Koutershof steunen

  Bij keuze voor een gift ontvangt u een mail met alle informatie.