Vriendenformulier onderaan de pagina

Koutershof is de ontmoetingsplek van Rijsbergen; laagdrempelig en voor iedereen. Om dat gevoel te versterken willen wij investeren in het verbeteren van Koutershof. Op korte termijn willen we de taveerne moderniseren. Op de wat langere termijn willen we de klimaatsystemen verbeteren.

Onze droom start bij de taveerne. Dit is de centrale plek om te ontmoeten. Na een interne verbouwing wordt dit een warme, gezellige ruimte waar iedereen welkom is. Waar je kunt ontmoeten en ontspannen na een uurtje sport of cultuur. Of zomaar even binnenwandelt.

Onze wensen voor de taveerne zijn groots maar realistisch. Denk aan meer ruimte door het verplaatsen van de bar, een efficiëntere inrichting, lichtere kleuren en een duidelijkere entree.

Deze droom realiseren kunnen wij niet alleen. Daarvoor hebben we hulp nodig.

Vrienden van Koutershof

Oude vrienden helpen elkaar en voor velen van ons is Koutershof als een oude en vertrouwde vriend. Vrienden durven elkaar ook om hulp te vragen en dat is wat wij nu doen. Wij zoeken mensen die willen helpen om de taveerne, de ontmoetingsplek van Rijsbergen, een warme en gezellige uitstraling te geven.

Kom jij al jaren regelmatig in Koutershof? Dan wil je Koutershof vast wel steunen de komende jaren.

Vul hieronder het formulier in als je ons wil helpen.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Maak uw keuze:
een jaarlijkse gift van € 20een jaarlijkse gift van € 50ik wil als bedrijf Koutershof steunen

Tijdens de verbouwing willen we zo veel mogelijk gebruik maken van vrijwilligers. Het gaat dan om kleinere verhuis- en kluswerkzaamheden. Mocht je ons hierbij willen helpen, geef dit dan aan in het tekst vak hieronder.

Geef hier je keuze weer:

Bij keuze voor een gift ontvangt u een mail met alle informatie.
Voor hulp bij de verbouwing neemt ons bouwteam tzt contact op.