Vrijwel elke inwoner van Rijsbergen heeft een band met Koutershof. Even naar de Bieb, een handje geven aan Sinterklaas, elke week handwerken of biljarten, de kids op dansles, een vogeltentoonstelling, toneel en Bonte Avond…. Koutershof kent vele gezichten en we komen er allemaal. Want ja, Koutershof is er …en zal altijd blijven.

Maar is dat wel zo? Voor haar voortbestaan is Koutershof, afhankelijk van de verhuur van ruimtes, de inkomsten uit de taveerne en subsidie van gemeente. In een tijd waarin ontmoeten en ontspannen steeds belangrijker wordt, zien we dat overheden en gemeentes zich terugtrekken uit sport & cultuur. Daarom wil Koutershof, juist nu, dé ontmoetingsplek van cultureel en sportief Rijsbergen zijn.

Met een taveerne en zalen die passen bij de wensen van nu. We willen dat onze taveerne een gezellige, warme plek wordt waar iedereen van jong tot oud welkom is. Waar je kunt ontmoeten en ontspannen na een uurtje sport of cultuur. Of zomaar even binnenwandelt voor een kopje koffie.

Om dat gevoel te realiseren moeten we flink verbouwen. Onze wensen zijn groots maar realistisch. Meer ruimte door het verplaatsen van de bar, een efficiëntere inrichting, lichtere kleuren en een duidelijkere entree.

Verbouwen, dat kunnen we niet alleen. Daarvoor hebben we hulp nodig. Van professionals maar ook van u. Van elke Rijsbergenaar die ook de komende jaren wil blijven genieten van activiteiten, cultuur en ontspanning op deze unieke plek.

Wordt ‘Vriend van Koutershof’ en help ons met een financiële donatie of gewoon door de handen uit de mouwen te steken tijdens onze verbouwing.  Kijk naar de mogelijkheden op Vrienden van Koutershof.