Ben jij gastvrij, behulpzaam en werk je graag in een maatschappelijk sociale omgeving? Weet je van aanpakken, ben je flexibel in te zetten en draai voor een kleine reparatie je hand niet om? Dan is Koutershof op zoek naar jou.

Over ons

Koutershof is het ontmoetingscentrum in Rijsbergen waar verenigingen en clubs hun activiteiten en vergaderingen organiseren. Het centrum beschikt over zeven zalen en een gezellige taveerne. Als medewerker van Koutershof ben je flexibel en breed inzetbaar. Je ontvangt gasten, zet zalen klaar, beheert de bar, helpt in de keuken en maakt schoon. We zijn daarom op zoek naar een  aanpakker met een sociaal hart.

Over jou

  • Jij bent klantvriendelijk en sociaal
  • Jij werkt graag met mensen, zowel ons team als onze gasten
  • Je bent bereid om divers werk te verrichten, van schoonmaak tot bar.
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je hebt bij voorkeur al eerder in de horeca gewerkt.

Praktische informatie

Wij bieden een vast dienstverband, uren in overleg, beloning volgens functie All Round medewerker Bediening I conform  HorecaCAO. Je werkt in een wisselend rooster met dag, avond- en weekenddiensten. Ervaring in de horeca is een pré. Vanwege de huidige samenstelling van het team gaat onze voorkeur uit naar iemand van rond 20-50 jaar.

Heb je interesse?

Stuur dan je CV en motivatie naar bestuur@koutershof.nl. Meer informatie over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met onze bestuurslid bedrijfsvoering, Addie Hendrickx, via koutershof@koutershof.nl of 06 23 23 19 53.