Bedrijfsleider V/M (32-36 uur)

Zorg jij dat onze zalen piekfijn in orde zijn, wijs je bezoekers de weg en weet je met beperkte middelen een maximaal resultaat te behalen? Ben jij klantvriendelijk, gastvrij en werk je graag in een maatschappelijk sociale omgeving? Dan is Koutershof op zoek naar jou.

Over ons

Koutershof is het ontmoetingscentrum in Rijsbergen waar verenigingen en clubs hun activiteiten en vergaderingen organiseren. Het centrum beschikt over zeven zalen en een gezellige taveerne.

Als  bedrijfsleider van Koutershof ben je het eerste aanspreekpunt voor de huurders en bezoekers. We zijn daarom op zoek naar een betrouwbare verbinder met een sociaal hart.

Jouw takenpakket

  • Je bent het aanspreekpunt voor onze huurders, gebruikers en bezoekers. Gastvrijheid is belangrijk voor jou. Je geeft bezoekers een positief gevoel.
  • Je houdt toezicht op het gebruik van de accommodatie en zorgt er, met de medewerkers en vrijwilligers, voor dat de zalen (inclusief techniek) gereed zijn voor de gebruikers.
  • Je beheert de agenda voor de verhuur van de zalen, maakt overzichten van de bezetting en  de consumpties.
  • Je doet de personeelsplanning, de administratie en de inkoop van voorraden. Bekendheid met het werken met Office 365 en admistratiesystemen is een pré.
  • Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de collega’s en vrijwilligers die bij Koutershof werken en draait mee in het team.

Praktische informatie

Wij bieden een dienstverband van 32-36 uur per week, beloning volgens de Horeca-CAO, bedrijfsbeheerder, functiegroep 6 (max. € 2.813,- per maand bij 38 uur). Je werkt in een wisselend rooster met dag, avond- en weekenddiensten. Ervaring in de horeca is een pré.

Heb je interesse?

Stuur dan je CV en motivatie naar bestuur@koutershof.nl. Doe dit voor 31 mei 2024. Als je vragen hebt over de vacature, kun je contact opnemen met Addie Hendrickx, bestuurslid bedrijfsvoering, via 06 23 23 19 53.