Beheerder M/V

Zorg jij dat onze zalen piekfijn in orde zijn, wijs je bezoekers de weg en weet je met beperkte middelen een maximaal resultaat te behalen? Ben jij klantvriendelijk, gastvrij en en werk je graag in een maatschappelijk sociale omgeving? Dan is Koutershof op zoek naar jou.

Koutershof is het ontmoetingscentrum in Rijsbergen waar verenigingen en clubs hun activiteiten en vergaderingen organiseren. Het centrum beschikt over zeven zalen en een taveerne. Als beheerder van Koutershof ben je het eerste aanspreekpunt voor de huurders en bezoekers. We zijn daarom op zoek naar een betrouwbare verbinder met een sociaal hart.

Jouw takenpakket

  • Je bent het aanspreekpunt voor onze huurders, gebruikers en bezoekers. Gastvrijheid is belangrijk voor jou. Je geeft bezoekers een positief gevoel.
  • Je houdt toezicht op het gebruik van de accommodatie en zorgt er, met de medewerkers en vrijwilligers, voor dat de zalen (inclusief techniek) gereed zijn voor de gebruikers.
  • Je beheert de agenda voor de verhuur van de zalen, maakt overzichten van de bezetting en  de consumpties.
  • Je doet de personeelsplanning, de verkoopadministratie en de inkoop van voorraden.
  • Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de collega’s en vrijwilligers die bij Koutershof werken en draait mee in het team.
  • Klein periodiek onderhoud voer je zelf uit.

Praktische informatie

Wij bieden een dienstverband van 32-36 uur per week, beloning volgens de Horeca-CAO. Je werkt in een wisselend rooster met dag, avond- en weekenddiensten. Ervaring in de horeca is een pré. Bij gelijke geschiktheid geeft Koutershof de voorkeur aan een man of vrouw met een afstand tot de arbeidsmarkt. Gezien de samenstelling van het team gaat onze voorkeur uit naar iemand van rond 30-40 jaar.

Heb je interesse?

Stuur dan je CV en motivatie naar bestuur@koutershof.nl. Doe dit voor 6 september 2020. Als je vragen hebt over de vacature, kun je contact opnemen met Kees Verkooijen, bestuurslid bedrijfsvoering, via 06 57 34 43 04.